Socis

Unió de Licoristes de Catalunya

QUI LA CONSTITUEIX

La ULC és una organització professional constituïda per la lliure associació d’empreses fabricants o distribuïdores de begudes espirituoses dins l’àmbit territorial de Catalunya; l’activitat principal d’aquestes empreses és la comercialització de marques pròpies o en exclusiva.

Anis del Mono

La història d’Anís del Mono comença a finals del segle XIX i està formada per anècdotes i insipiracions arribades de diferents parts del món. La primera d’elles és l’origen del seu nom: Vicente Bosch, el creador d’Anís del Mono, va rebre en una ocasió i com a regal de negocis, un simpàtic monito provinent d’Amèrica, el qual va acabar batejant a la marca.

www.anisdelmono.es

Mascaro

Des de fa tres generacions la família MASCARÓ ens dediquem a l’elaboració de destil·lats, caves i vins d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a MASCARÓ creiem que l’essència d’un producte es troba a l’origen.

www.mascaro.es

Azul y Rojo

Azul y Rojo Import – Export, SL és una empresa amb més de 15 anys d’experiència i altament especialitzada en el subministrament de Begudes Espirituoses a granel, sobretot en productes amb denominació d’origen com el TEQUILA i el SCOTCH WHISKY, entre d’altres.

www.azulyrojo.com

Bardinet

Des de 1857, Bardinet a partir de la seva emblemàtica marca Negreta, és un símbol de la tradició ‘Roner’ al món sencer.
Però aquesta activitat original que va tenir els seus inicis en la sàvia barreja, envelliment i preparació dels roms que arribaven de diferents illes del Carib, ha donat lloc amb el pas del temps a un grup d’empreses dedicades a l’elaboració de les principals begudes espirituoses que existeixen en l’actualitat.

www.bardinet.es

Beveland

Empresa de licors Beveland, amb més de 20 anys laborant licors i destil·lats, va néixer amb el convenciment de ser una empresa de futur, amb gran projecció internacional. La companyia forma part del Masoliver Grup, un dels grups de referència dins el sector de la distribució i gran consum a Espanya.

www.beveland.com

Licors Biniarbolla contínua la tradició familiar en l’elaboració de licors, que va iniciar el seu avi fa més de 50 anys, respectant els processos tradicionals, per adaptar-se a la demanda i gustos actuals, ha creat les ginebres iNNat –de qualitat Premium- i Glop, d’acord amb les arrels del gin menorquí.

Ratafia Bosch

Destil·leries Bosch és una empresa que elabora marinats i destil·lats a través de mètodes artesanals. Tots els seus licors són a base de productes naturals, reposen en bótes de roure i els treballs es realitzen manualment al llarg del procés, per conservar, d’aquesta manera, el mateix sistema de producció tradicional que s’utilitzava en els seus inicis.

www.ratafiabosch.cat

Destil.leries Vila, S.L.

El nostre establiment és com els d’abans. Sostres alts, terres amb rajoles gruixudes de colors blanc i negre, pilars de ferro … i com no moltes botes d’on se serveix el vi a granel.
La fàbrica compta amb un filferro on encara s’utilitza la llenya per escalfar i fer la seva destil.lat. Està adequant per poder visitar.

www.aromesdelqueralt.com

Campeny

Els nostres processos de producció compten amb la maquinària més sofisticada i amb un equip de professionals amb anys d’experiència en el sector dels licors. Tots els nostres processos de producció segueixen un rigorós control de qualitat amb l’objectiu que els resultats finals siguin excel·lents en tots i cadascun dels nostres productes.

www.campeny.com

La Vallesana

Destil·leria la Vallesana és fruit d’una tradició Licoristes des de l’any 1845. Des de llavors, sempre ha estat a l’avantguarda en la destil·lació i elaboració de licors, mantenint sempre el repte de la qualitat i la innovació. Una estricta selecció de matèries primeres i un rigorós control en els processos han donat el prestigi i el reconeixement que actualment tenen els productes elaborats per la nostra firma.

www.dsva.com

Destileria MG

DESTILERIAS MG, és una empresa familiar amb més de 5 generacions compromeses en destil·lar tradició, qualitat i innovació.
Amb presència a més de 25 mercats l’empresa compta amb la Certificació més exigent en el sector alimentari europeu i internacional, les normes de Certificació IFS (International Food Standatd).
DESTILERIAS MG, des de 1835 innovant la tradició.

www.destileriasmg.com

Falima

Fàbrica de Licors La Manresana, S.L. produeix més de 150 tipus de licors diferents, que superen les 300 referències. La nostra gamma de productes va des de les begudes més tradicionals, com els Brandys o els Roms, que necessiten d’un temps d’envelliment en bótes de roure per desenvolupar les seves aromes i sabors característics, fins als licors més actuals i moderns, creats per satisfer les noves demandes dels mercats, com els batuts, licors de fruita i còctels.

www.falima.com

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Juan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis envellits criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d’una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona).

Avui, amb gairebé noranta anys d’experiència com a mestres destil·ladors, perfeccionant dia a dia l’art de la destil·lació, Juan Torres Master Distillers continua buscant l’excel·lència en cadascun dels seus destil·lats i elabora amb delicadesa vuit referències de brandi, pisco, orange liqueur i tequila sota les marques Torres Brandy, El Governador, Magdala i Rocado. A tots ells, els dota de personalitat i elegància i troba en la cocteleria de la seva major aliat per satisfer les demandes d’un nou consumidor exigent que persegueix la singularitat i qualitat en els seus moments d’oci.

Montana Perucchi

Augustus Perucchi fundar Montana Perucchi a mitjan segle XIX. Des de llavors s’ha dedicat a elaborar vermut i vins especials, encara que el seu producte estrella és el vermut, en què fan servir una barreja equilibrada de vins i herbes.
El celler compta actualment amb una plantilla integrada per 15 persones i disposa d’unes instal·lacions que sempre han estat ubicades al carrer Ripollès de Barcelona, on tenen una superfície de 2.200 m2 equipats amb calderes, bótes i premses que s’han conservat i utilitzat des de mitjans de segle passat.

Ratafia Russet

Genèricament la ratafia és un licor obtingut per maceració de fruites, herbes, arrels, ossos i espècies en aiguardent o alcohol molt refinat. Podem trobar d’elaborades a partir d’un sol ingredient, ja sigui una fruita, unes flors, una espècie o una herba. Sovint s’utilitzen les plantes que a la zona tenen més predilecció i les fruites i flors que abunden.
La clàssica ratafia catalana està elaborada seguint un tradicional i meticulós ritual que persegueix alhora propietats medicinals i digestives i un exquisit paladar.

www.russet.cat

Ricart

Som una empresa dedicada a la elaboració de tot tipus de productes amb base alcohòlica per a ser utilitzats com a ingredients en la Pastisseria, Cuina Dolça i Gastronomia.
Amb més de 80 anys d’experiència, desenvolupem contínuament noves creacions. D’aquesta manera, disposem d’una extensa gamma de productes que abasta pràcticament totes les necessitats dels nostres clients.

www.ricartdegre.com

Roicom

Roicom S.A. resident a Carrer Nou, 5; 17780 Garriguella, Espanya;
Licors destil·lats i barrejats, català: licors destil·lats i barrejats.
Licors El empordanesa.

ARBENIG 2012, S.L.

NUT és una ginebra artesanal destil·lada, elaborada segons el mètode London Dry, que garanteix la màxima qualitat dels ingredients utilitzats en el seu procés d’elaboració. Elaborada en el Empordà, una regió plena de contrastos, una plana fèrtil pentinada pel vent del nord, on els Pirineus es troben amb el mar Mediterrani

http://arbenig.com/es/

VERMOUTH CISA

Des de mitjan segle XIX, la família Piera va començar elaborar el seu propi vermouth seguint les tendències procedents d’Itàlia. Va ser en 1880 i enfront del mar Mediterrani, quan es va estrenar la fàbrica de Vermouth CISA, marca que segueix la tradicional elaboració, al llarg de més de cinc generacions.

http://www.vermouthcisa.com/inicio

DESTIL.LERIES DEL MARESME, S.A.

DMB uneix el millor de dos mons: la tradició que ens aporta la nostra destil·leria centenària i la innovació que aporta el nostre equip humà, aconseguint així una empresa àgil i dinàmica preparada per ajudar als nostres clients en qualsevol aspecte relacionat amb el món dels destil·lats.

http://dmbrands.es/sorel/

PROANBEER 2016, S.L.

Sant Adrià de Besòs 08930

BARCELONA

CORPEN DISTILLER BARCELONA

Elaboració artesanal de ginebres de lots petits. Gin artesanal, fet a mà.

Escriu i Cerca